15 Ayat Mengorat dan Pickup Line Sweet Sampai Kena Diabetes

Cara Pikat Awek Pickup Line

Susulan posting pickup line sebelum ini, kali ini kita sambung lagi dengan ayat mengorat dan pickup line lelaki dan perempuan yang terlajak sweet manis sampai boleh kena kencing manis dan diabetes! Kali ni dengan kepelbagaian situasi dan tempat.

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 1

Alamak! Habisss.. hilang.. ni mesti awak yang ambil?

Ambil apa?

Awak dah ambil hati saya

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 2

Awak cuci muka pakai gula ke?
Kenapa?
Sebab muka awak nampak manis hari ni

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 3

Penatla hari ni..
Kenapa? Awak tak cukup tidur ke?
Tak. Cuma sepanjang hari ni saya penat sebab asyik teringatkan awak je

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 4

Boleh tak saya nak ambil gambar awak? Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga memang wujud

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 5

Tumpang tanya.. Awak ni architect ke? Pandai awak bina istana cinta dalam hati saya

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 6

Aina oh Aina
Sape tu, awak curang eh?
Eh mane ada.
Habis tu ape!
I nak (Aina) kahwin dengan you

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 7

Awak, saya dah tak sabar nak makan
Nak makan apa?
Makan nasi minyak kitalah
Chia chia chia!

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 8

Awak, saya accident
Accident? Macam mana, teruk tak? (bertanya dengan terkejut)
Saya accident terlangar hati awak

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 9

Awak kenal Doraemon”?
Kenal
Awak tahu kan, Doraemon boleh keluarkan apa saja dari poket dia tu kan.
Tahu
Tapi, satu je yang awak tak tahu,
Apa dia?
Doraemon tak boleh keluarkan awak dari hati saya

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 10


Saya takutla..
Takut apa?
Saya takut kehilangan awak

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 11

Awak tahu tak organ paling penting untuk saya?
Apa?
Hati
Sebab apa?
Sebab awak ada kat situ

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 12

Jauh termenung.. Awak tenung apa tu?
Saya tenung masa depan kita..

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 13

Coklat Cadbury dah halal, kita bila lagi?

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 14

(Situasi Di Kedia Makan)
Abang Nak Minum Air Apa?
Nak I (Air) Love You

AYAT MENGORAT PICKUP LINE 15

(Ayat perempuan mengorat lelaki)
Nama awak airil ye?
Eh tak lah, kenapa?
Sebab i really (airil) like you

‪#‎pickupline‬
#‎pickupline‬terlajaksweet
‪#‎pickupline‬part2
#ciaciacia
#chiachiachia


Carian Berkaitan

ayat pengasih mat cia cia, 15 ayat mengorat, 15 ayat pickupline, ayat pick up line sweet cinta

Artikel Berkaitan

Tags: #ayat cia cia cia #pickup line mengorat awek

Biodata Penyanyi Black
Penyanyi Black atau nama sebenarnya Hanifah Md Hanafiah memulakan kerjaya nyanyian selepas memenangi
Biodata Tajul Adik Achik Spin
Biodata Tajul Adik Achik Spin. Pertama kali dengar suaranya memang saling tak tumpah
Biodata Haqiem Rusli, Penyanyi Lagu Segalanya
Sejak berkumandang lagu berjudul “Segalanya”, ramai yang tertanya-tanya siapakah penyanyi lagu ini? Beliau
Biodata Kecik Vokalis Baru Hyper Act
“Sebenarnya saya dan vokalis lama (Ronnie Hussein) ada kelainan yang mana saya ada

Leave a reply "15 Ayat Mengorat dan Pickup Line Sweet Sampai Kena Diabetes"