Cik B, Anak Dato Seri Vida

Aksi Cik B Dan Dato Seri Vida Tayang Duit

Banyak gambar-gambar dan video Cik B yang dikongsi oleh Dato Seri Vida dalam laman sosial beliau. Maklumlah Cik B merupakan anak gadis kesayangan Dato Seri Vida. Namun tak kurang juga mulut-mulut jahat manusia yang suka membandingkan fizikal Cik dan emaknya sendiri. Tapi jawapan DSV memang membuatkan semua terdiam.

“#jangan kutuk Cik B hitam, masa kecil dahulu saya lagi hitam daripada dia. Biarlah dia enjoy zaman kecilnya. Dia suka main bola tengah panas dengan budak-budak lelaki dan Cik B juga jenis brutal, mujur tak panjat pokok je, saya dahulu siap buat rumah atas pokok jambu” – ujar Dato Seri Vida tentang anak gadisnya itu.

Dato Seri Vida juga pernah berkongsi satu gambar zaman kecil Cik B bagi membuktikan bahawa anaknya itu sebenarnya berkulit putih.

“Perkenalkan Cik B masa kecil dahulu, putih sahaja tetapi sekarang dah hitam sebab main panas, suka main bola dengan kawan-kawan.”

Cik B Semasa Kecil

Akhir-akhir ini, ramai juga yang bertanya kami tentang Biodata Cik B. Itu akan kami usahakan sedikit masa lagi, so korang stay tyne dan follow Azhan.co ok? Bagi yang follow Cik B, boleh klik link di bawah.

  • Instagram Cik B (Anak Dato Seri Vida)@cikb_havoc66

Aksi Cik B Dan Dato Seri Vida Tayang Duit

Cik B Bermain Bola

Cik B Dan DSV

Cik B Dengan Design Artistiknya

Cik B Sedang Tidur

Cik B Semasa Kecil

DSV Bercuti Dengan Cik B

Foto Cik Bi

Gambar Cik B Dah Besar

Gambar Cik B Semasa Kecil

Gaya Tomboi Cik B

Kucing Gemuk Dan Cik B

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...
Biodata Sara Amelia Bernard, Juara Clever Girl Musim Kedua
Sara Amelia Bernard, gadis cantik yang tiba-tiba melonjak di carian Google Malaysia susulan
Biodata Masya, Juara Ceria Popstar 2
Selepas menjuarai Ceria Popstar 2, Masya terus aktif dalam dunia seni. Walaupun masih lagi bergelar
Biodata Ikhwan Fatanna, Penyanyi Lagu Bismillah
Siapa Ikhwan Fatanna? Tak pernah dengar pun sebelum ni. Beliau adalah penyanyi baru yang
Biodata Nabila Huda, Pelakon Wanita Anak Kepada Amy Search
Siapa tak kenal Nabila Huda. Pelakon wanita yang boleh dianggap senior dalam industri