Lagu Dikir Adik Wani dan Man Khan – Weh Weh Wok


Lirik Lagu Dikir: Weh Weh Wok

Penyanyi: Adik Wani dan Man Khan

 

weh weh wok …. wok sula gali damar
tubik lah adik kakok tengok ore buat perangai
buke main mangok buah ore tokse dengar
toksoh dok menidok de tahu kokre ramai

cuk cuk kendur.. cuk kendur kelapo bali
cuk cuk kendur.. cuk kendur didalam kendi
bersuka suka suka mencuit hati
bila teringat hati berasa geli
bukan nya niat bukan menyakit hati
hanya bergurau sambil menghibur hati

weh weh wok …. wok sula gali damar
tubik lah adik kakok tengok ore buat perangai
buke main mangok buah ore tokse dengar
toksoh dok menidok de tahu kokre ramai

weh weh wok …. wok sula gali damarMan Khan Dikir
mulut demo ni parok kato kokre sedak benar
dulu demo jugok ajok kawe gi sungai
wat lolok cari etok padahal nak gi gelenyar

wei ore jate jago baik mulut demo
nya kato buke-buke hok akal tokleh terimo
demo apo kure kawe sediri hampir keno
tepat tadok ore nya nak seloro tak keno

sapo gak tak here dengan peel perangai demo
tak reti malu kokre sabit kato ore betino
tebim ikut here bendo tadok sbeloh mano
kalu tak mikir panje buat sengoti baru nayo

bukannya suka bukannya bergurau senda
tetapi di hati sememangnya dah suka
bersenda menghilang gurau duka lara
membuang seksa luka terbuku didalam dada
bersenda menghilang gurau duka lara
membuang seksa luka terbuku didalam dada

weh weh wok …. wok sula gali damar
tubik lah adik kakok tengok ore buat perangai
buke main mangok buah ore tokse dengar
toksoh dok menidok de tahu kokre ramai

weh weh wok …. wok sula gali damar
mulut demo ni parok kato kokre ni sedak benar
dulu demo jugok ajok kawe gi sungai
wat lolok cari etok padahal nak gi gelenyar

mujurlah jugok ambo masih kabar lagi
berapo kali dio mitok tapi ambo tak bui
perangai mace budok-budok hok belum masuk jawi
koho buat lembik tekok koho ambo tak sudi

kawe tadok apo doh demo tak sudi
buke nak pakso bersabit bendo lagu ni
syarat nya so karo bobeh dok geger lagi
ko dok ecer rato malu kokre wei hok sengoti

weh weh wok …. wok sula gali damar
doh nok samo nok bo la dok buat perangai
bendo hok geger gegok kito kiro halal berhalal
pakat anok beranok semelih lembu semelih kuba


Video Lagu Dikir: Weh Weh Wok

Penyanyi: Adik Wani dan Man Khan

Klik like untuk lihat video lagu Adik Wani dan Man Khan – Weh Weh Wok

Disclaimer: Kami tidak menyediakan pautan download mp3 lagu kerana ia salah di sisi undang-undang. Kami juga menyokong penuh karya seni artis dan komposer yang terlibat. Jika anda sayangkan muzik dan karya penyanyi ini, sila dapatkan album yang original.

Carian Berkaitan

lirik lagu dikir adik wani, koleksi lirik dikir kegemaran perempuan, lirik weh weh wok, lirik dikir weh weh wok

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #adik wani #dikir #lirik

Lirik Lagu Wanita Terakhir – Fattah Amin
Wanita Terakhir – Fattah Amin Durasi: 3.42 minit Komposer/Lirik: Aizat Amdan, Mel Ramlan
Lirik Lagu Nakal Nakal Nakal – Ayda Jebat (OST Awak Sangat Nakal)
Nakal Nakal Nakal – Ayda Jebat Komposer : Irwan Simanjuntak & Ayda Jebat
Lirik Lagu Oh No – Tasha Manshahar feat. Viral
Oh No – Tasha Manshahar feat. Viral Sedar aku yang salah Buta memilih
Lirik Lagu Cemburu – Nabila Razali
Cemburu – Nabila Razali Ntah apa yang kurasa Setelah datang dia Waktu kau

Leave a reply "Lagu Dikir Adik Wani dan Man Khan – Weh Weh Wok"