Lirik Lagu Pura Pura Bujang – Baby Shima

Baby Shima Pura Pura Bujang

Pura Pura Bujang

Penyanyi: Baby Shima
Lagu: Mimifly, Ezra Kong
Lirik: Mimifly, Ezra Kong
Terbitan & Rakaman, Susunan dan Adunan: Ezra Kong
All Instruments: Ezra Kong
Backing Vocals: Mimifly
Production: MVM Production Sdn Bhd

Kantoi sekali lagi ada cinta tiga segi
Adakah dah bertunang dah berbini
Hati berbicara makin lama makin rasa
Sesuatu yang tak kena dengan dia

Kau fikir ku tak tahu
Tak payah nak menipu
Kau pecah tembelang

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Dia atau aku yang mana pilihanmu
Katakan saja aku ingin tahu
Baru kau nak peninglah kerut kerut kening
Guling guling guling guling macam tenggiling
(guling guling guling guling macam tenggiling)

Kau fikir ku tak tahu
Tak payah nak menipu
Kau pecah tembelang

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Berwas was lah bila
Bercinta haa jangan
Dipatuk kasih pri berbisa
Jangan sekali dibelitnya

Mengapa oh mengapa jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Selamba oh selamba kau menggoda
Jangan sayang pura pura bujang

Jatuh cinta
Sedangkan kau sudah berpunya
Jangan sayang pura pura bujang
Jangan sayang pura pura bujang

Disclaimer: Kami tidak menyediakan pautan download mp3 lagu kerana ia salah di sisi undang-undang. Kami juga menyokong penuh karya seni penyanyi, penulis lirik dan komposer yang terlibat. Jika anda sayangkan muzik dan karya artis ini, sila dapatkan lagu/single/album yang original melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan dari sumber yang sah.

Carian Berkaitan
lagu senorita lirik, Download lagu mp3 baby shima pura pura bujjang, download lagu pura pura bujang, download lagu pura pura bujang lirik

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...
Lirik Lagu Kill This Love – Blackpink
Kumpulan muzik wanita paling popular dari Korea Selatan, BLACKPINK telah mengeluarkan single terbaru
Lirik Lagu Berserah – Zizan Razak Feat. Ismail Izzani
Berserah Penyanyi: Zizan Razak featuring Ismail Izzani Komposer: Alif Lirik: Ariz Label: Rocketfuel
Lirik Lagu Senorita – Shawn Mendes & Camila Cabello (Beserta Terjemahan dan Maksudnya)
Lagu Senorita nyanyian Shawn Mendes dan Camila Cabello mula disiarkan di Youtube pada
Lirik Lagu Sumpah – Naim Daniel
 Sumpah Penyanyi: Naim Daniel Komposer: Naim Daniel & Omar K Lirik: Naim Daniel

Leave a reply "Lirik Lagu Pura Pura Bujang – Baby Shima"