Lagu dan Lirik Anok Tupai – Halim Yazid

Permalink to Lagu dan Lirik Anok Tupai – Halim Yazid
Lirik Anok Tupai oleh: Halim Yazid Ada sekor anak tupa, atah jula mokte kudung ekor perut lapar, jale cari make Kejadian tuhan dipanggil nama tupa asalnyo dale hute, sejenis mamalia kalu pasal jakit kot dahe, diolah yang paling panda jatuh jare-jare kerano dio tok soba Pandai-pandai tupai melopat jatuh tanoh jugok nok wi gambar ko

Loading...

Koleksi Gambar Handsome Rani Kulup Semasa Muda

Permalink to Koleksi Gambar Handsome Rani Kulup Semasa Muda
Korang biasa lihat Rani Kulup dengan imej unik pada masa sekarang kan? Apa kata kali ni, kita flashback sebentar. Mesti korang terkejut lihat koleksi gambar-gambar Ayahanda Rani Kulup semasa muda remaja dulu. Siap ada gambar kad pengenalan lagi. Gambar dipetik dari Twitter Abdul Rani Kulup. Jom layan. Kipidapp! AzhanSeseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat

Lagu Dikir Adik Wani dan Man Khan – Weh Weh Wok

Permalink to Lagu Dikir Adik Wani dan Man Khan – Weh Weh Wok
Lirik Lagu Dikir: Weh Weh Wok Penyanyi: Adik Wani dan Man Khan   weh weh wok …. wok sula gali damar tubik lah adik kakok tengok ore buat perangai buke main mangok buah ore tokse dengar toksoh dok menidok de tahu kokre ramai cuk cuk kendur.. cuk kendur kelapo bali cuk cuk kendur.. cuk kendur

Koleksi Mewarnakan Gambar Muslim dan Muslimah

Permalink to Koleksi Mewarnakan Gambar Muslim dan Muslimah
Posting kali ini adalah berkenaan Mewarnakan Gambar Muslim dan Muslimah ataupun dalam Bahasa Inggeris dipanggil Coloring Pages For Muslim Kids yang banyak dicari oleh ibu bapa, cikgu taska/tadika dan sekolah rendah untuk aktiviti anak-anak kecil. Koleksi gambar hitam putih ini sesuai dicetak di atas kertas kosong bersaiz A4 untuk diwarnakan oleh kanak-kanak berusia 4 hingga

Review Filem Redha: Dari Pandangan Bukan OKU

Permalink to Review Filem Redha: Dari Pandangan Bukan OKU
Catatan ini dipetik dari FB Benz Ali berkaitan ulasan dan review berkenaan Filem Redha yang mengisahkan kisah benar tentang kehidupan ibu bapa membesarkan anaknya yang menghidap autisme. Filem Redha ini dibintangi oleh pelakon-pelakon hebat iaitu Nam Ron, Harith Haziq, June Lojong, Izzy Reef, Ruminah Sidek, Nadiya Nisaa, Remy Ishak dan Susan Lankester. Aku pergi tengok

Kematian Mengejutkan Penggusti Wanita, Chyna

Permalink to Kematian Mengejutkan Penggusti Wanita, Chyna
Joan Marie Laurer atau lebih dikenali sebagai Chyna adalah seorang penggusti WWE wanita berbadan sasa (dikenali sebagai WWF pada waktu itu). Kariernya bermula pada tahun 1997 hingga 2001 yang mana dia dikenali sebagai diva WWE dan pengawal Triple H pada ketika itu. Kelibatnya seringkali dinanti-nantikan oleh penggemar gusti kerana dialah penggusti wanita WWE pertama yang