Tak Ku Seko – Adik Wani dan Ropi


Lirik Lagu Dikir: Tak Ku Seko

Penyanyi: Adik Wani dan Ropi


bilo aku terpande rupo demo hok comel
aku raso tak tehe ingin nak berkenale
tapi ku raso segan takut demo tak layan
mugo mu rupo comel ramai ore berkene

jange abe nok cubo ke buleh malu muko
ambo buke nye tino mudoh mu buleh goda

cubolah mu tengok dulu isi hati
barulah mu buat kato putus nanti
hanyo demo sore ado dale hati
siang serto male hanyo mu ku nanti

aku sudoh lah tahu semuo jate begitu
loni mulut bertutur hati belumnya tentu
jange lah mu dok seko semuo jate nya samo
dengar apo ku kato semuanya betul belako

banyok doh ku dengar kato pujuk rayu
semuanyo tak benar hanyo janji tipu
payoh doh nak cayo semuo kato-kato
biarku dok sore hidup tanpo cinto

jange lah mu dok seko semuo jate nya samo
dengar apo ku kato semuanya betul belako

aku sudah lah tahu semo jate begitu
manis mulut berturu hati belumnya tentu
lupokan lah sajo kisoh mu hok lamo
mari kito bino mahligai bersamo

biarlah ku pikir berilah ku waktu
kalu doh ditakdir kita kan bersatu

bilo aku terpande rupo demo hok comel
aku raso tak tehe ingin nak berkenale
kalu bagai dikato aku relo terimo
cinto abe ko ambo janji mu tetap setia

tidok lah ku menduga rupanya kito dua
ditakdirkan berjumpo dan sama jatuh cinta


Video Lagu Dikir: Tak Ku Seko

Penyanyi: Adik Wani dan Ropi

Klik like untuk lihat video lagu Adik Wani dan Ropi – Tak Ku Seko

Disclaimer: Kami tidak menyediakan pautan download mp3 lagu kerana ia salah di sisi undang-undang. Kami juga menyokong penuh karya seni artis dan komposer yang terlibat. Jika anda sayangkan muzik dan karya penyanyi ini, sila dapatkan album yang original.

Carian Berkaitan

apo kato raso aku, ayat tino comel jatey semak, bilo doh aku tahu, Download adik wani apo salah aku mp3

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #dikir #lirik #video

Lirik Lagu Wanita Terakhir – Fattah Amin
Wanita Terakhir – Fattah Amin Durasi: 3.42 minit Komposer/Lirik: Aizat Amdan, Mel Ramlan
Lirik Lagu Nakal Nakal Nakal – Ayda Jebat (OST Awak Sangat Nakal)
Nakal Nakal Nakal – Ayda Jebat Komposer : Irwan Simanjuntak & Ayda Jebat
Lirik Lagu Oh No – Tasha Manshahar feat. Viral
Oh No – Tasha Manshahar feat. Viral Sedar aku yang salah Buta memilih
Lirik Lagu Cemburu – Nabila Razali
Cemburu – Nabila Razali Ntah apa yang kurasa Setelah datang dia Waktu kau

Leave a reply "Tak Ku Seko – Adik Wani dan Ropi"