Chia Chia Chia: Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular


Chia-Chia-Chia. Perkataan yang trending sekarang. Ia digunakan bagi menggantikan perkataan Ha-Ha-Ha, dan tentunya dipopularkan oleh kumpulan lawak Sepahtu. Jom lihat Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular.. Agak-agak boleh cair tak hati perempuan? Chia chia chia!

Pickup Line 1

“Start daripada hari ini saya nak jadi petani”
“Kenapa nak jadi petani?”
“Supaya setiap saat saya boleh menanam cinta di hati awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 2

“Pilih kiri atau yang kanan?” (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
“Hmm.. kanan”
“Kenapa tak pilih dua-duanya? Sebab ini juga kan milik awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 3

“Awak tahu KLCC?”
“Tahu”
“Awak tahu Zoo Negara?”
“Tahu”
“Satu benda yang awak tak tahu”
“Apa dia?”
“Saya sayang gile kat awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 4

“Tahu tak, sampai sekarang saya masih tak boleh membaca
“Baca apa?”
“Baca isi hati awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 5

“Boleh tak saya nak ambik gambar awak?”
“Buat apa?”
“Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga sebenarnya memang wujud”
Chia chia chia!

Pickup Line 6

“Awak tak penat ke?”
“Kenapa?”
“Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya”.
Chia chia chia!

Pickup Line 7

“Merah ni air tembikai ke?”
“Ye. Merah ni tembikai, yang ni air tebu”
“Macam tu, bagi saya air tebu satu. Ikat tepi ye”
“Kenapa nak ikat tepi kalau dah boleh ikatan yang sah?”
Chia chia chia!

Pickup Line 8

“Awak Aidah kan?”
“Bukanlah. Saya Siti. Kenapa?”
“Sebab Ai dah (I dah) lama minat kat You”.
Chia chia chia!

Pickup Line 9


“Tumpang tanya,
I baru lagi kat sini.
Boleh tak bagi direction jalan nak pergi hati U?”
Chia chia chia!

Pickup Line 10

“Awak ada pelampung tak?”
“Tak ada. Kenapa?”
“Kalau macam tu, jangan hairanlah
kalau awak tenggelam dalam hati saya”.
Chia chia chia!

Pickup Line 11

“Jangan la pandang saya macam tu”
“Mana ada saya pandang awak”
“Habis tu awak pandang apa?”
“Saya tengah pandang ibu kepada anak-anak saya nanti”
Chia chia chia!

Sampai sini saja pickup line PART 1. Eh? Ada part seterusnya?..

Jom lihat lagi 15 Ayat Mengorat dan Pickup Line Sweet ataupun layan 3 Video Ayat Pickup Line Yang Lawak dan Sweet.


Carian Berkaitan

ayat pickup line, ayat pickup line jep sepahtu, Ayat pickupline, ayat pickup line untuk lelaki

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #ayat chiaa chiaa

PickUp Line Versi Doktor Cinta Yang Boleh Anda Cuba Pada Pasangan
Selepas pelbagai versi pickup line sebelum ini, kali ini kita lihat pickupline versi
Biodata Izham Tarmizi, Suami Mia Ahmad
Tanggal 13 Januari 2017 mencipta kenangan terindah buat pelakon cantik, Mia Ahmad kerana
Biodata Genervie Kam, Isteri Penyanyi Hazama
Selamat pengantin baru diucapkan kepada penyanyi, Hazama dan pasangannya, Genervie Kam yang telah
Biodata Salma, Pemenang 3 Juara
Teka-teki terjawab apabila bekas juara Mentor musim kelima, Salma menjuarai Pentas Epik 3
  1. author

    encikshino5 months ago

    hahaha popular betul cia cia cia ni..

    Reply
  2. author

    mut'im adi4 months ago

    ade benda jatuh’
    mane benda jatuh tu’
    awak jatuh dalam hati saye’
    cia cia cia.

    Reply
  3. author

    sitinurkamaliah4 months ago

    bangunan apa yang paling tinggi?
    klcc..kenapa?
    macam mana tinggi klcc macam tu lah cinta saya kat awak…
    chia…chia…chia….

    Reply
    • author

      ayoop4 months ago

      Awak tau tak apa beza awak dengan habuk

      Habuk melekat kat mata saya tapi awak melekat kat hati saya

      Chia chia

      Reply
  4. author

    anastasha.a3 months ago

    ” apa beza awak dengan tahi ? ”
    taktau
    ” tahi jatuh kat lubang tandas , awak jatuh kat hati saya ”
    chiaaa chiaaa chiaaaaaa

    Reply
    • author

      kim3 months ago

      hahahahahhha lawak sangat

      Reply
  5. author

    manusia3 months ago

    haha.terbaik ar ayat2 pickup line kat atas. (tersengih2 aku dibuatnya)

    Reply
  6. author

    farrah nasuha2 months ago

    sye nk ucpkan trima kasih kat mak awk sbb lahirkan awk untuk sye

    Reply
  7. author

    fazreen2 months ago

    apa beza awak ngan burung….
    apa….
    burung terbang ke langit…
    awak terbang ke hati sya
    cia…cia….cia

    Reply
  8. author

    Unknown2 months ago

    Awak pilih kopi ke Milo?
    “Kopi”
    Awak pilih kopi betol nie?
    “Yep”
    Baiklah akan kopi nang(Ku pinang)kau dengan bismillah

    Reply
  9. author

    War irfan1 month ago

    Awak-awak kalau diberikan pilihan awak nak pilih kereta sport atau van jenazah

    Kalau saye..saye pilih van jenazah sebab boleyh bawak kite ke syurga

    Chia Chia Chia

    Reply
  10. author

    faiz1 month ago

    awak, awak tahu tak ape beza awak dgn api ? (ape dia ) api cairkan ais, tp awak cairkan saye. chiaa chiaa chiaa

    Reply
    • author

      ibtisam4 weeks ago

      Ade nampak kunci x (kunci ape) kunci untuk membuka hati awak untuk saye

      Reply
  11. author

    meknaa4 weeks ago

    awk tahu tak ape beza awk dengan lanun ?
    ape ?
    lanun rampas kapal orang tapi awk rampas hati saya
    cia cia cia

    Reply
  12. author

    ahmadjamal2 weeks ago

    Awak tahu tak apa bezanya awak dengan orang sebelah awak??
    Tak tahu..
    Muka orang sebelah awak seperti momok tapi awak seperti bidadari yang jaga hati saya…

    Chia chia chia….

    Reply
  13. author

    nani1 week ago

    sape nak jadi ketua?
    ketua ape ye?
    ketua keluarga kite la!!

    chia chia chia;-)

    Reply
  14. author

    ayienn1 week ago

    apa beza awak dgn mahkota ?
    erkkk? entah…..
    mahkota bertahta di kepala, tpi awak bertahta d hati saya !!

    chiaa chiaa chiaa :)!

    Reply
  15. author

    Zilo kure5 days ago

    awak ada pen ?
    Ade kenape ?
    says nak mnjam sebab nak tulis nama awak kat hari saya.

    Reply

Leave a reply "Chia Chia Chia: Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular"