Chia Chia Chia: Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular


Chia-Chia-Chia. Perkataan yang trending sekarang. Ia digunakan bagi menggantikan perkataan Ha-Ha-Ha, dan tentunya dipopularkan oleh kumpulan lawak Sepahtu. Jom lihat Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular.. Agak-agak boleh cair tak hati perempuan? Chia chia chia!

Pickup Line 1

“Start daripada hari ini saya nak jadi petani”
“Kenapa nak jadi petani?”
“Supaya setiap saat saya boleh menanam cinta di hati awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 2

“Pilih kiri atau yang kanan?” (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
“Hmm.. kanan”
“Kenapa tak pilih dua-duanya? Sebab ini juga kan milik awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 3

“Awak tahu KLCC?”
“Tahu”
“Awak tahu Zoo Negara?”
“Tahu”
“Satu benda yang awak tak tahu”
“Apa dia?”
“Saya sayang gile kat awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 4

“Tahu tak, sampai sekarang saya masih tak boleh membaca
“Baca apa?”
“Baca isi hati awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 5

“Boleh tak saya nak ambik gambar awak?”
“Buat apa?”
“Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga sebenarnya memang wujud”
Chia chia chia!

Pickup Line 6

“Awak tak penat ke?”
“Kenapa?”
“Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya”.
Chia chia chia!

Pickup Line 7

“Merah ni air tembikai ke?”
“Ye. Merah ni tembikai, yang ni air tebu”
“Macam tu, bagi saya air tebu satu. Ikat tepi ye”
“Kenapa nak ikat tepi kalau dah boleh ikatan yang sah?”
Chia chia chia!

Pickup Line 8

“Awak Aidah kan?”
“Bukanlah. Saya Siti. Kenapa?”
“Sebab Ai dah (I dah) lama minat kat You”.
Chia chia chia!

Pickup Line 9


“Tumpang tanya,
I baru lagi kat sini.
Boleh tak bagi direction jalan nak pergi hati U?”
Chia chia chia!

Pickup Line 10

“Awak ada pelampung tak?”
“Tak ada. Kenapa?”
“Kalau macam tu, jangan hairanlah
kalau awak tenggelam dalam hati saya”.
Chia chia chia!

Pickup Line 11

“Jangan la pandang saya macam tu”
“Mana ada saya pandang awak”
“Habis tu awak pandang apa?”
“Saya tengah pandang ibu kepada anak-anak saya nanti”
Chia chia chia!

Sampai sini saja pickup line PART 1. Eh? Ada part seterusnya?..

Jom lihat lagi 15 Ayat Mengorat dan Pickup Line Sweet ataupun layan 3 Video Ayat Pickup Line Yang Lawak dan Sweet.


Carian Berkaitan

ayat pickup line, pickup line sweet, ayat pickup line jep sepahtu, ayat pickup line untuk lelaki

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...

Tags: #ayat chiaa chiaa

Biodata Sara Amelia Bernard, Juara Clever Girl Musim Kedua
Sara Amelia Bernard, gadis cantik yang tiba-tiba melonjak di carian Google Malaysia susulan
Biodata Masya, Juara Ceria Popstar 2
Selepas menjuarai Ceria Popstar 2, Masya terus aktif dalam dunia seni. Walaupun masih lagi bergelar
Biodata Ikhwan Fatanna, Penyanyi Lagu Bismillah
Siapa Ikhwan Fatanna? Tak pernah dengar pun sebelum ni. Beliau adalah penyanyi baru yang
Biodata Nabila Huda, Pelakon Wanita Anak Kepada Amy Search
Siapa tak kenal Nabila Huda. Pelakon wanita yang boleh dianggap senior dalam industri