Senarai Dropship Malaysia Yang Perlu Anda Cuba


Anda telah belajar maksud dropship dan kelebihan agen dropship dalam artikel saya sebelum ini. Tentu sekali anda juga ingin tahu senarai dropship malaysia yang boleh anda cuba. Betul tak?

Jadi untuk artikel kali ini, saya akan senaraikan beberapa supplier atau pemborong kepada program dropship seperti produk pakaian, beg, kasut, aksesori, alat perhiasan diri dan sebagainya yang boleh anda cuba. Ada sesetengah laman web dropship ini pernah saya cuba dan kebanyakannya menawarkan yuran percuma untuk menjadi agen dropship mereka.

Berikut adalah senarai program dropship yang boleh anda cuba.

1. HandbagWholesale (http://www.handbagwholesale.my)

2. MyCutieShop (http://www.mycutieshop.com)

3. Esgesee (https://esgesee.com)

  • Klik Sini Untuk Permohonan Agen Dropship
  • Menawarkan dropship untuk pakaian wanita korea yang cantik dan terkini serta pakaian dalam atau lingerie. Terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan bermula dari Basic, gold, Platinum, Vip dan Vvip.Anda boleh pilih pakej yang bersesuaian dengan anda. Di samping itu, mereka juga memberikan maklumbalas yang pantas untuk pelanggan mereka.

4. Cute4ushop (http://www.cute4ushop.com)

  • Klik Sini Untuk Permohonan Agen Dropship
  • Menawarkan dropship untuk aksesori wanita, pyjamas, body shapping, barangan kosmestik dan pakaian wanita serta lelaki. Anda boleh join plan dropship percuma ataupun berbayar.

5. Happy2u (http://www.happy2u.cc)

6.SummerGlitz (http://summerglitz.com.my)

7. DigitalZone2u (http://digitalzone2u.com)

Sebenarnya, masih banyak website yang menawarkan program dropship yang boleh anda cuba. Senarai di atas hanyalah sedikit daripada beribu-ribu program dropship yang wujud di Malaysia. Kunci kejayaan sebenarnya terletak pada diri anda sendiri. Jika anda rajin mencuba dan berusaha mencari program yang betul-betul sesuai dengan anda, tak mustahil kejayaan adalah milik anda.

Di samping itu, anda juga boleh amalkan beberapa tips utama untuk berjaya dalam bidang dropship ini. Semoga sukses!


Carian Berkaitan
dropship malaysia, agen dropship 2016, agen dropship kasut, dropship kasut

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...
Tips Cepat Kaya – Kedekut Yang Cerdik
Saya ada seorang sahabat. Suami isteri bekerja sebagai doktor perubatan. Anda boleh bayangkan
Maksud Pre-Auth Debit dan Sale Debit (Maybank, CIMB dan Lain-lain)
Pernahkah anda ternampak transaksi “Pre-Auth Debit” dalam penyata akaun bank anda? Tentunya anda
Jadual Gaji Penjawat Awam 2019
Tarikh gaji penjawat awam adalah waktu yang ditunggu-tunggu oleh pekerja sektor kerajaan atau
Loan ASB: Peluang Anda Bersara Sebagai Jutawan
Betul ke boleh jadi jutawan dengan membuat Pinjaman ASB? Sebagai manusia normal, kita
  1. author

    EDZ3 years ago

    Syarikat EDZ memerlukan dropshipper untuk pakaian muslimah…Jika berminat sila emel ke edzteam@edz.com.my atau whatsapp ke no 0176559817

    Reply
  2. author

    shalini3 years ago

    saya nak jadi member dropship..i need a chance n guidance
    now..

    Reply
    • author

      Yun3 years ago

      Hai! Can u please contact me yun 01118690790

      Reply
  3. author

    johnsonho3 years ago

    Kumoten is one of the fastest growing and leading dropshipper in Malaysia and South East Asia. We keep reengineering the system to bring you the best product fulfillment system so that you focus on just one thing – driving the traffic to your site and convert more sales.
    Go to >> https://kumoten.com/?ref=johnsonho

    Reply
  4. author

    elinor2 years ago

    My name is Elinor and i’m interested to get more information about your dropshipping service, is there any special prices for dropshippers? which countries you deliver to? what is the cost? any other relevant information will be great
    also would like to know if i can order some samples from the websites

    thank you in advance

    Reply
  5. author

    khalil2 years ago

    PENGAMBILAN EJEN DROPSHIP JAM TANGAN DIBUKA
    .
    Anda ingin mencari pendapatan sampingan tanpa perlu mengeluarkan modal, Tanpa perlu keluar untuk mengepos barang?
    Jom sertai menjadi agen dropship kami
    .
    # Sesiapa sahaja layak untuk menjadi agen dropship kami.
    # Tiada sebarang yuran penyertaan dikenakan.
    # Keuntungan Rm10-Rm50 atau lebih, bagi setiap jualan jam.
    # Anda tidak perlu meyimpan stock.
    # Andat tidak perlu keluar pos barang.
    # Gambar jam tangan akan diberikan.
    .
    Bagaimana Hendak Menjadi Agen Dropship??
    .
    Jika anda benar-benar ingin menjadi agen dropship kami sila whatsaap kami di 0122434692 atau
    .
    Sila klik link ini http://www.wasap.my/60122434692 untuk whatsaap kami tanpa perlu save nombor kami terlebih dahulu
    SINCE 2015
    #agendropship #agendropshipjamtangan #dropship #dropshipjamtangan

    Reply
  6. author

    Intan syahirah2 years ago

    Saya nak buat business online..tapi was was dan perlukan panduan serta tunjuk ajar nak buat dropship ni. Harap dapat bantu

    Reply
  7. author

    muhdyazid2 years ago

    Mencari Agent Dropship KASUT ! Tak Perlu Keluar Modal Pun!

    ZN.COLLECTION menjemput seluruh rakyat Malaysia untuk menyertai perniagaan kasut yang berjenama sebagai Ejen Dropship tanpa mengeluarkan sebarang modal bersama kami.

    Kenapa anda kena menjadi ejen kami?

    + Admin 100% full time jual kasut
    + Hadiah jualan
    + Postage setiap hari (kecuali sabtu & ahad)
    + Keuntungan RM10-RM150 setiap kasut
    + Harga paling murah di pasaran

    Siapa yang patut jadi ejen kami?
    ✔ Suri Rumah yang nak bantu suami
    ✔ Anda yang berpendapatan rendah & pertengahan
    ✔ Anda yang ingin mencari pendapatan sampingan
    ✔ Pelajar IPT yang nak bantu ibu bapa
    ✔ Mereka yang nak belajar dunia perniagaan

    Anda Berminat?

    whatapps 0179475807

    “Tiada kejayaan tanpa usaha”

    Reply
  8. author

    hasrul hafizi2 years ago

    hye .. saya berminat untuk menjadi dropship kasut or barangan lelaki .. bagaimana caranya ..

    Reply
  9. author

    Mohd naqib2 years ago

    Sy ingin menjana pendapatan untk menampung pembelajaran sy.. jika ad kerja sebgai dropship.bleh contact sy 0139589960 .serius.. allahumma amiin

    Reply
  10. author

    amirul2 years ago

    Saya nak jana pendapatan melalui perniagaan dan sekali gus belajar untuk berniaga…0195247454 amirul…
    Serius nak berniaga.. Terima kasih

    Reply
  11. author

    sha2 years ago

    i need help to make money . saya dah search utk dropship at btk ig shop but semuanya need modal but saya baru je habis sekolah ,, anyone pls help me and i really want to stand with my own feet.

    email : julieadila@yahoo.com

    Reply
  12. author

    shahrul6 months ago

    hi sy sham sy berminat utk mnjadi ejen dropship utk ape product or jename..utk permulaan sy tiade modal so ade sesiape yg boleh tlg and sy try jual kn utk permulaan im really serius..

    Reply

Leave a reply "Senarai Dropship Malaysia Yang Perlu Anda Cuba"