Aiman Tino Cover New

Biodata Aiman Tino, Penyanyi Lagu Ku Rela Dibenci

Biodata Aiman Tino

Lihat gambar-gambar menarik Aiman Tino di sini.

Aiman Tino Beraya Bersama Encik Mimpi

Single Aiman Tino - Ku Rela Dibenci

Print Friendly, PDF & Email

About Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

29 comments

  1. ayien03mazlin@gmail.com

    Aiman Tino ni dh lh best suara die hensem pulk tu .sye akn terus support awk.I like you Aiman Tino

  2. suara Aimantino sangat merdu

  3. Abg aiman cem pastuu sore merdu lak tuh ‘) fuh lemahh semangat

  4. Lagu yang rasa seseorang ITU sedih Dan lagu ni lah yg terbaik

  5. Saya sentiasa sokong awak

  6. Ramainya peminat Aiman Tino..

  7. memang comey/nsem dari kecik ea aiman

  8. Semoga terus sukses

  9. aiman saya nak awak datang melaka saya nak tengok muka awak dan suara awak

  10. datang kat dataran pahlawan

  11. Saya sentiasa sokong awak

  12. SAYE SOKONG AWAK AIMAN TINO LAGU AWAK BUAT SAYE GEMBIRA SEKALI DAH LA HANDSOME PLK TU..

  13. aiman the best . ily aiman tino . wuu .

  14. saya sentiasa support awak aiman tino . ILOVEYOUSOMUCHHHHHHHHH!

  15. Nadzirah binti rusli

    Saya sayang aiman tino

  16. LOVE AIMAN TINO

    #ALWAYSSUPPORTYOU

  17. Harap terus move on k. A.T. trus trang u memang the best laaa juga bundanyaa A.T… Kerna bunda A.T laaa A.T jdi glamour automatis… Makanyaaa sanyangi bundanyaa A.T… Aq bkan kata minat ngn owang handsome ato pon lagu tu sedap… Tapi lagu yg A.T nnyanyi tu… Mrasa kn sya rasa tercuit Sekali….. Handsome ke ato x… Sedap ke ato tak. Aq x kisah.. Jnji lagu tu berkenan ngn yg mncuit knangan lama/ nostalgia…. Owkey…

  18. assalammualaikum aiman tino sya nur cathalyna hafiza binti abdullah
    sya sekolah di smk paya rumput,melaka
    sya peminat no.1 aiman tino bolehkah sya ingin menjadi adik awk
    umur sya 15 tahun
    datanglah ke rumah sya no.11 jln pri 25 taman paya rumput indah melaka alor gajah
    my life is love at the people at wrond
    no sya 0146299837

  19. dan lagi satu nombor 01128192554

  20. Wah sekarang usop ditiru suara aiman tino janganlah berasa sedih sangat adik beradik awk 3orang kan

  21. Hai aiman tino di mana tempat tinggai awak saya nak nombor telefon awak

  22. love aiman tino.suara sangat merdu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: