Home / Kecantikan / Koleksi Gambar Gadis Melayu Cantik Bertudung
Poster Koleksi Gadis Melayu Cantik

Koleksi Gambar Gadis Melayu Cantik Bertudung

Gambar Awek Melayu Bertudung & Comel

Siapa bilang gadis melayu tak menawan
Tak menarik hati, tiada memikat
Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh~~

Itu antara bait-bait lagu nyanyian Jamal Abdillah. Gadis Melayu sememangnya cantik, cute, comel, manis dan ayu. Tambahan lagi jika sopan bertudung dan berhijab. Tak kiralah gadis Melayu itu berasal dari Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei atau Thailand sekalipun. Kita kan serumpun.

Sebenarnya definisi cantik ini adalah subjektif. Ada yang cantik bila guna makeup tebal, ada yang guna solekan nipis, ada pula yang natural beauty saja. Cantik atau tak terpulang pada pilihan masing-masing.

Jom layan koleksi gambar awek Melayu tercantik di bawah ni..

Awek Tudung Bawal Comel

Gadis Cantik Muka Flawless

Cewek Cantik Asal Indonesia

Awek Melayu Putih Melepak

Cewek Terlampau Cantik

Manisnya Senyuman Gadis Bertudung Ni

Cewek Cantik Berjilbab Terbaru

Gadis Cantik Pakai Cermin Mata

Gadis Berhijab Cute

Gadis Cantik Tanpa Makeup

Mahadzira Gadis Melayu Cantik Bertudung Organza Silk

2 Gadis Melayu Comel

Awek Comel Kerja Kerajaan

Gadis Melayu Arab

Gadis Melayu Selfie Dalam Kereta

Gambar Jururawat Misi Comel

Cewek Indo Comel

Budak IPT Cantik

Amacam.. Cantik tak? Kalau anda diberi pilihan.. yang mana satu gadis pilihan kalbu?
Boleh komen dan share dengan kami.

p/s:  Admin dah ada pilihan.. Tapi simpan dalam hati je la. Tak boleh kongsi dengan korang. Hehe..

About Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

One comment

  1. name of the girls please

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: