Home / Lirik / Lirik Lagu Haa Tepok – MeerFly (Ft. MK | K-Clique & Kidd Santhe)
Haa Tepok MeerFly

Lirik Lagu Haa Tepok – MeerFly (Ft. MK | K-Clique & Kidd Santhe)

Haa Tepok

Penyanyi: MeerFly (Ft. MK | K-Clique & Kidd Santhe)
Lirik: MeerFly, MK, Kidd Santhe
Komposer: MeerFly, MK, Kidd Santhe
Mixing/Mastering: MeerFly, Kidd Santhe

[MEERFLY]

Aku ada bran aku tara run
Aku ada loud bang macam ada gun
Aku ada rival aku ada enemy
Dia nak beef aku bagi sekali bun
Aku ada heat dia nak lagi
Korang nak skrtt skrtt? Aku ada key
Ya ku local kepala oversea
Pukulan aku gila macam aku bruce lee

Kalau barang aku boek aku mantul
Aku ada flight tank sentiasa full
Aku ada kick gila gila memang goal
Acara ku lain bukan internet troll
Okay dengar!!
Aku tak dah plug tapi lagu penuh elektrik
Taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
Brother semua gila dope gila macam bawa brick
Semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick

[KORUS]

HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

HAA TEPOK×6

Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

[KIDD SANTHE]

Aku ada awek sibu Sarawak ugh
Cuba try tackle i apa nama
Muka macam masuk tv pernah nampak
Kidd santhe anak laki sarukhan haa
Dulu korang kata aku tak bakat, huh?
Sekarang cuba claim macam mak angkat, huh?
Ayo kidd mana studio dekat, huh?
Ku malas angkat, Ah!

Budak india bawa kereta mewah bukan valet
Budak india bawak kereta mewah, bukan bukan valet
Budak india bawak kereta mewah bukan bawak teksi
Bukan duit bapak kau ini semua duit gue
Ku buat saja kau buat sajat
Santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
Bawak awek makan apa ja
Pakwah dia takleh chill
Boleh chudiya makan dalam belanja bill

[KORUS]

HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

[MK K-CLIQUE]

Aku ada geng profesional
Running with my clique haa international
Terlalu banyak YES yaa jarang dapat NO
Terlalu banyak show yaa jarang tak penuh
So making move we make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
Awek awek korang terpikat macam ku pakai susuk

Tercucuk, dah masuk, tak undur dah masyuk
Tengok bawa dia duduk tak kisah dia angguk
Halamak lupa nama halamak siapa dah?
Gua cut tak kisah lu nak what oh pakwe dia
Banyak mulut nak benci cakap lah apa ku tak henti
Susah susah sampai sini nak langgar ku tak lari
Sorry bro hari ni kami menang lagi

[KORUS]

HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

HAA TEPOK×6

Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

HAA TEPOK×6

Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

[infobox style=”alert-success”] Disclaimer: Kami tidak menyediakan pautan download mp3 lagu kerana ia salah di sisi undang-undang. Kami juga menyokong penuh karya seni penyanyi, penulis lirik dan komposer yang terlibat. Jika anda sayangkan muzik dan karya artis ini, sila dapatkan lagu/single/album yang original melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan dari sumber yang sah.
[/infobox]

About Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: