10 Koleksi Ayat Pickup Line Twitter dan Instagram

Mengorat Neelofa

Ramai betul orang cari ayat pickup line sekarang ini. Antaranya yang paling ramai adalah budak sekolah hinggalah ke student universiti. Tak lupa juga yang sedang bekerja tapi masih single. Sweet kan kalau bagi kat awek ataupun gadis yang kita minat. Cara mengorat zaman sekarang dah tak sama dengan dulu. Zaman dulu, kalau ayat nak mengorat semua berbunga-bunga dan panjang-panjang ayat cintan cantunnya.

Sebenarnya fenomena ayat mengorat gadis  pick up line ini bukan saja terjadi di Malaysia, malah di Indonesia telah terlebih dahulu popular ayat pickup line ni. Lihat program TV ‘Opera Van Java’ yang berkonsepkan komedi yang disiarkan di stesen televisyen Indonesia, ‘Trans7’. Pernah dalam sebuah episod, Raja Gombal (Andre OVJ) dan Ratu Gombal (Jessica Iskandar) bertukar-tukar ayat cinta atau lebih tepat sekali, pick up line antara satu sama lain.

Oklah, sembang panjang pun tak guna. Jom kita lihat gambar 10 ayat pickup line mengorat awek sangat sweet yang sempat kami petik dari Twitter dan Instagram. Kredit kepada yang tulis ayat ni. Cia cia cia!

 

Ayat Pickup Line Budak Sekolah

Ayat Pickup Line Mengorat Anak Dara

Ayat Pickup Line Mengorat Awek Jual Rojak

Ayat Pickup Line Instagram

Ayat Pickup Line Islamik

Ayat Pickup Line Jerebu No 2

Ayat Pickup Line Jerebu

Pickup Line Sweet Student Melayu

Ayat Pickup Line Mengorat

Ayat Power Pickup Line


Carian Berkaitan

ayat ayat pickup line sweet, gambar faye kusairi, ayat twitter, ayat pikcup line

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...

Tags: #ayat mengorat power dari twitter #himpunan ayat pickup line popular

Biodata Fatin Husna, Popular Kerana Smule
Siapa Fatin Husna? Nama Fatin Husna atau lebih mesra dipanggil Una sememangnya masih
Biodata Kayda Aziz, Anak Perempuan Sheila Majid
Sejak penampilan Kayda Aziz dalam drama terbaharu Astro bertajuk Mr Grey sebagai pelakon tambahan,
Biodata Scha Elinnea, Pelakon Cantik Drama Mr Grey
Anda kenal siapa Scha Elinnea ini? Gadis cantik ini adalah pemegang watak Nurul Jannah dalam
Biodata Athisha Khan, Adik Neelofa (Lagi!)
Selepas posting tentang biodata Ameera Khan, kini kita jenguk pula biodata Athisha Khan,

Leave a reply "10 Koleksi Ayat Pickup Line Twitter dan Instagram"