10 Koleksi Ayat Pickup Line Twitter dan Instagram

Mengorat Neelofa

Ramai betul orang cari ayat pickup line sekarang ini. Antaranya yang paling ramai adalah budak sekolah hinggalah ke student universiti. Tak lupa juga yang sedang bekerja tapi masih single. Sweet kan kalau bagi kat awek ataupun gadis yang kita minat. Cara mengorat zaman sekarang dah tak sama dengan dulu. Zaman dulu, kalau ayat nak mengorat semua berbunga-bunga dan panjang-panjang ayat cintan cantunnya.

Sebenarnya fenomena ayat mengorat gadis  pick up line ini bukan saja terjadi di Malaysia, malah di Indonesia telah terlebih dahulu popular ayat pickup line ni. Lihat program TV ‘Opera Van Java’ yang berkonsepkan komedi yang disiarkan di stesen televisyen Indonesia, ‘Trans7’. Pernah dalam sebuah episod, Raja Gombal (Andre OVJ) dan Ratu Gombal (Jessica Iskandar) bertukar-tukar ayat cinta atau lebih tepat sekali, pick up line antara satu sama lain.

Oklah, sembang panjang pun tak guna. Jom kita lihat gambar 10 ayat pickup line mengorat awek sangat sweet yang sempat kami petik dari Twitter dan Instagram. Kredit kepada yang tulis ayat ni. Cia cia cia!

 

Ayat Pickup Line Budak Sekolah

Ayat Pickup Line Mengorat Anak Dara

Ayat Pickup Line Mengorat Awek Jual Rojak

Ayat Pickup Line Instagram

Ayat Pickup Line Islamik

Ayat Pickup Line Jerebu No 2

Ayat Pickup Line Jerebu

Pickup Line Sweet Student Melayu

Ayat Pickup Line Mengorat

Ayat Power Pickup Line


Carian Berkaitan

gambar faye kusairi, Koleksi Ayat pickul line twitter Azhan c o, ayat pikcup line, pick up line terbaik malaysia

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #ayat mengorat power dari twitter #himpunan ayat pickup line popular

Video Koleksi Terbaik Ayat Pickup Line Melayu Yang Sweet Dan Lawak
Bagi yang sedang layan jiwang, jom kita tonton 3 video koleksi ayat pickup
12 Gambar Comel dan Lucu Kucing Tidur
Kucing sememangnya adalah haiwan peliharaan yang comel. Pelbagai aksi comel kucing boleh dirakam
15 Ayat Mengorat dan Pickup Line Sweet Sampai Kena Diabetes
Susulan posting pickup line sebelum ini, kali ini kita sambung lagi dengan ayat
Apakah Maksud Noob?
Maksud ‘noob’ adalah bersamaan dengan ‘newbie’, ‘budak baru’ ataupun ‘orang baru’. Istilah ‘noob’

Leave a reply "10 Koleksi Ayat Pickup Line Twitter dan Instagram"