Chia Chia Chia: Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular

Chia-Chia-Chia. Perkataan yang trending sekarang. Ia digunakan bagi menggantikan perkataan Ha-Ha-Ha, dan tentunya dipopularkan oleh kumpulan lawak Sepahtu. Jom lihat Ayat Pickup Line dan Mengorat Paling Popular.. Agak-agak boleh cair tak hati perempuan? Chia chia chia!

Pickup Line 1

“Start daripada hari ini saya nak jadi petani”
“Kenapa nak jadi petani?”
“Supaya setiap saat saya boleh menanam cinta di hati awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 2

“Pilih kiri atau yang kanan?” (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
“Hmm.. kanan”
“Kenapa tak pilih dua-duanya? Sebab ini juga kan milik awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 3

“Awak tahu KLCC?”
“Tahu”
“Awak tahu Zoo Negara?”
“Tahu”
“Satu benda yang awak tak tahu”
“Apa dia?”
“Saya sayang gile kat awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 4

“Tahu tak, sampai sekarang saya masih tak boleh membaca
“Baca apa?”
“Baca isi hati awak”
Chia chia chia!

Pickup Line 5

“Boleh tak saya nak ambik gambar awak?”
“Buat apa?”
“Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga sebenarnya memang wujud”
Chia chia chia!

Pickup Line 6

“Awak tak penat ke?”
“Kenapa?”
“Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya”.
Chia chia chia!

Pickup Line 7

“Merah ni air tembikai ke?”
“Ye. Merah ni tembikai, yang ni air tebu”
“Macam tu, bagi saya air tebu satu. Ikat tepi ye”
“Kenapa nak ikat tepi kalau dah boleh ikatan yang sah?”
Chia chia chia!

Pickup Line 8

“Awak Aidah kan?”
“Bukanlah. Saya Siti. Kenapa?”
“Sebab Ai dah (I dah) lama minat kat You”.
Chia chia chia!

Pickup Line 9

“Tumpang tanya,
I baru lagi kat sini.
Boleh tak bagi direction jalan nak pergi hati U?”
Chia chia chia!

Pickup Line 10

“Awak ada pelampung tak?”
“Tak ada. Kenapa?”
“Kalau macam tu, jangan hairanlah
kalau awak tenggelam dalam hati saya”.
Chia chia chia!

Pickup Line 11

“Jangan la pandang saya macam tu”
“Mana ada saya pandang awak”
“Habis tu awak pandang apa?”
“Saya tengah pandang ibu kepada anak-anak saya nanti”

Sampai sini saja pickup line PART 1. Eh? Ada part seterusnya?..

Jom lihat lagi 15 Ayat Mengorat dan Pickup Line Sweet ataupun layan 3 Video Ayat Pickup Line Yang Lawak dan Sweet.

About Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

32 comments

  1. hahaha popular betul cia cia cia ni..

  2. ade benda jatuh’
    mane benda jatuh tu’
    awak jatuh dalam hati saye’
    cia cia cia.

  3. bangunan apa yang paling tinggi?
    klcc..kenapa?
    macam mana tinggi klcc macam tu lah cinta saya kat awak…
    chia…chia…chia….

  4. ” apa beza awak dengan tahi ? ”
    taktau
    ” tahi jatuh kat lubang tandas , awak jatuh kat hati saya ”
    chiaaa chiaaa chiaaaaaa

  5. haha.terbaik ar ayat2 pickup line kat atas. (tersengih2 aku dibuatnya)

  6. sye nk ucpkan trima kasih kat mak awk sbb lahirkan awk untuk sye

  7. apa beza awak ngan burung….
    apa….
    burung terbang ke langit…
    awak terbang ke hati sya
    cia…cia….cia

  8. Awak pilih kopi ke Milo?
    “Kopi”
    Awak pilih kopi betol nie?
    “Yep”
    Baiklah akan kopi nang(Ku pinang)kau dengan bismillah

  9. Awak-awak kalau diberikan pilihan awak nak pilih kereta sport atau van jenazah

    Kalau saye..saye pilih van jenazah sebab boleyh bawak kite ke syurga

    Chia Chia Chia

  10. awak, awak tahu tak ape beza awak dgn api ? (ape dia ) api cairkan ais, tp awak cairkan saye. chiaa chiaa chiaa

  11. awk tahu tak ape beza awk dengan lanun ?
    ape ?
    lanun rampas kapal orang tapi awk rampas hati saya
    cia cia cia

  12. Awak tahu tak apa bezanya awak dengan orang sebelah awak??
    Tak tahu..
    Muka orang sebelah awak seperti momok tapi awak seperti bidadari yang jaga hati saya…

    Chia chia chia….

  13. sape nak jadi ketua?
    ketua ape ye?
    ketua keluarga kite la!!

    chia chia chia;-)

  14. apa beza awak dgn mahkota ?
    erkkk? entah…..
    mahkota bertahta di kepala, tpi awak bertahta d hati saya !!

    chiaa chiaa chiaa :)!

  15. awak ada pen ?
    Ade kenape ?
    says nak mnjam sebab nak tulis nama awak kat hari saya.

  16. Awak – awak tolong tuliskan boleh,
    Tulis apa kebendenye
    Tuliskan nama saya kat haty awak
    Cia cia cia

  17. awak-awak ape beza awak dgn KLCC
    ape
    KLCC milik malaysia
    awak milik saya
    chia chia chia

  18. haha…terbaik lah ayat pickup line

  19. Sye dh baca.awak dh ke?
    Baca apee?
    Baca isi hati awk lh.
    cia.cia.cia

  20. Awak..sye nak jumpa awk. Sye ambil awk ye
    Okey, syg. Nak sye tunggu kat mana?
    Tunggu sye di pintu syurga..

  21. “Ada nampak barang saye ka tinggal kat sini”?
    Barang apa?
    Barang kali saye dah jatuh cinta dengan awak..

    Chia chia chia.

  22. sy dh ready, awak dh ready?
    sy db sedia untuk menjadi imam yg sah di dunia dn akhirat awk
    chia3

  23. Pickup line 3 tu biase je…ayt standard yg mmg org slalu pkai..so cm xjd ayt pickup line…

  24. boy:eh,mne afik?
    girl:tuu(kt belakan)
    boy:ehh x,mne pazeny??
    girl:tuuu(kt depan)
    boy:ohhh
    girl:jap ade satu lgi je yg awk x tanye…
    boy:ape dye?
    girl:will you marry me

  25. boy:apa beza awak dengan ibu saya…
    girl:tak tahu?
    boy:bezanya awak dengan mak saya ….mak saya cinta pertama saya awak cinta pertama dan terakhir
    #chia chia chia

  26. haha…………popular gile chia chia ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: