Senarai Dropship Malaysia Yang Perlu Anda Cuba

Anda telah belajar maksud dropship dan kelebihan agen dropship dalam artikel saya sebelum ini. Tentu sekali anda juga ingin tahu senarai dropship malaysia yang boleh anda cuba. Betul tak?

Jadi untuk artikel kali ini, saya akan senaraikan beberapa supplier atau pemborong kepada program dropship seperti produk pakaian, beg, kasut, aksesori, alat perhiasan diri dan sebagainya yang boleh anda cuba. Ada sesetengah laman web dropship ini pernah saya cuba dan kebanyakannya menawarkan yuran percuma untuk menjadi agen dropship mereka.

Berikut adalah senarai program dropship yang boleh anda cuba.

1. HandbagWholesale (http://www.handbagwholesale.my)

2. MyCutieShop (http://www.mycutieshop.com)

3. Esgesee (https://esgesee.com)

  • Klik Sini Untuk Permohonan Agen Dropship
  • Menawarkan dropship untuk pakaian wanita korea yang cantik dan terkini serta pakaian dalam atau lingerie. Terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan bermula dari Basic, gold, Platinum, Vip dan Vvip.Anda boleh pilih pakej yang bersesuaian dengan anda. Di samping itu, mereka juga memberikan maklumbalas yang pantas untuk pelanggan mereka.

4. Cute4ushop (http://www.cute4ushop.com)

  • Klik Sini Untuk Permohonan Agen Dropship
  • Menawarkan dropship untuk aksesori wanita, pyjamas, body shapping, barangan kosmestik dan pakaian wanita serta lelaki. Anda boleh join plan dropship percuma ataupun berbayar.

5. Happy2u (http://www.happy2u.cc)

6.SummerGlitz (http://summerglitz.com.my)

7. DigitalZone2u (http://digitalzone2u.com)

Sebenarnya, masih banyak website yang menawarkan program dropship yang boleh anda cuba. Senarai di atas hanyalah sedikit daripada beribu-ribu program dropship yang wujud di Malaysia. Kunci kejayaan sebenarnya terletak pada diri anda sendiri. Jika anda rajin mencuba dan berusaha mencari program yang betul-betul sesuai dengan anda, tak mustahil kejayaan adalah milik anda.

Di samping itu, anda juga boleh amalkan beberapa tips utama untuk berjaya dalam bidang dropship ini. Semoga sukses!

Print Friendly, PDF & Email

About Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

22 comments

  1. Syarikat EDZ memerlukan dropshipper untuk pakaian muslimah…Jika berminat sila emel ke [email protected] atau whatsapp ke no 0176559817

  2. saya nak jadi member dropship..i need a chance n guidance
    now..

  3. Kumoten is one of the fastest growing and leading dropshipper in Malaysia and South East Asia. We keep reengineering the system to bring you the best product fulfillment system so that you focus on just one thing – driving the traffic to your site and convert more sales.
    Go to >> https://kumoten.com/?ref=johnsonho

  4. My name is Elinor and i’m interested to get more information about your dropshipping service, is there any special prices for dropshippers? which countries you deliver to? what is the cost? any other relevant information will be great
    also would like to know if i can order some samples from the websites

    thank you in advance

  5. PENGAMBILAN EJEN DROPSHIP JAM TANGAN DIBUKA
    .
    Anda ingin mencari pendapatan sampingan tanpa perlu mengeluarkan modal, Tanpa perlu keluar untuk mengepos barang?
    Jom sertai menjadi agen dropship kami
    .
    # Sesiapa sahaja layak untuk menjadi agen dropship kami.
    # Tiada sebarang yuran penyertaan dikenakan.
    # Keuntungan Rm10-Rm50 atau lebih, bagi setiap jualan jam.
    # Anda tidak perlu meyimpan stock.
    # Andat tidak perlu keluar pos barang.
    # Gambar jam tangan akan diberikan.
    .
    Bagaimana Hendak Menjadi Agen Dropship??
    .
    Jika anda benar-benar ingin menjadi agen dropship kami sila whatsaap kami di 0122434692 atau
    .
    Sila klik link ini http://www.wasap.my/60122434692 untuk whatsaap kami tanpa perlu save nombor kami terlebih dahulu
    SINCE 2015
    #agendropship #agendropshipjamtangan #dropship #dropshipjamtangan

    • Sy berminat nak menjana pendapatan tok nak membantu kluarga sy,bagaimanakah cara nye tok nak jadi egent drop ship ni?dan ade klo barang2 ni dh berkurang atau habis,adakah brg tu slalu update dekat dalam group wssap ke fb ke?dan sy nak thu for return mcam mna..

    • Sy nak jadi dropshipping utk jualan makanqn kucing. Sy nak jual melali website sy

  6. Saya nak buat business online..tapi was was dan perlukan panduan serta tunjuk ajar nak buat dropship ni. Harap dapat bantu

  7. Mencari Agent Dropship KASUT ! Tak Perlu Keluar Modal Pun!

    ZN.COLLECTION menjemput seluruh rakyat Malaysia untuk menyertai perniagaan kasut yang berjenama sebagai Ejen Dropship tanpa mengeluarkan sebarang modal bersama kami.

    Kenapa anda kena menjadi ejen kami?

    + Admin 100% full time jual kasut
    + Hadiah jualan
    + Postage setiap hari (kecuali sabtu & ahad)
    + Keuntungan RM10-RM150 setiap kasut
    + Harga paling murah di pasaran

    Siapa yang patut jadi ejen kami?
    ✔ Suri Rumah yang nak bantu suami
    ✔ Anda yang berpendapatan rendah & pertengahan
    ✔ Anda yang ingin mencari pendapatan sampingan
    ✔ Pelajar IPT yang nak bantu ibu bapa
    ✔ Mereka yang nak belajar dunia perniagaan

    Anda Berminat?

    whatapps 0179475807

    “Tiada kejayaan tanpa usaha”

  8. hye .. saya berminat untuk menjadi dropship kasut or barangan lelaki .. bagaimana caranya ..

  9. Sy ingin menjana pendapatan untk menampung pembelajaran sy.. jika ad kerja sebgai dropship.bleh contact sy 0139589960 .serius.. allahumma amiin

  10. Saya nak jana pendapatan melalui perniagaan dan sekali gus belajar untuk berniaga…0195247454 amirul…
    Serius nak berniaga.. Terima kasih

  11. i need help to make money . saya dah search utk dropship at btk ig shop but semuanya need modal but saya baru je habis sekolah ,, anyone pls help me and i really want to stand with my own feet.

    email : [email protected]

  12. hi sy sham sy berminat utk mnjadi ejen dropship utk ape product or jename..utk permulaan sy tiade modal so ade sesiape yg boleh tlg and sy try jual kn utk permulaan im really serius..

  13. saya seorang OKU sebagai masalah pendengaran..saya berminat untuk dropship kasut atau baju atak lain2..PM

    • hai..hai…dik. jika berminat nak menjadi dropship /agen bagi produk bantal 7 bintang DAG Das abdul global yang viral nih..boleh hubungi saya admin 0166371460 untuk berdaftar..

      kami ada macam macam panduan dan kelas dan award untuk agen semua..lepas masuk kelas mest bolehla niaga tu..mudah aje..

      Boleh mula menjual di rumah mahupun di dalam kereta seperti yang anda nampak di jalan jalan tu…laris dan mudah aje menjual bantal kerana ramai manusia memang perlukan bantal kan?

      jangan tunggu lama jom sertai DAG dan menjana income sehingga RM 10 K sebulan..malah lebih lagi..

      terus daftar di sini (sign up as agen) tak de perlukan modal pun nanti pihak HQ akan hubungi dan guide awak sebaiknya.. http://www.dasabdulglobal.com

      akhir kata dari saya ” SENTIASALAH BERFIKIR DENGAN TAJAM DAN BERTINDAK DENGAN AFIRMASI TERBAIK UNTUK MENJADI LUAR BIASA ,REFIRE YOUR BRAIN AND YOUR BRAIN WILL CREATE INCOME FOR YOU!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: