Tutorial Cara Pakai Kain Pelikat

Sarung Kain

Cara Memakai Kain Pelikat Yang Betul

Nampak macam senang dan simple je pakai kain pelikat ni. Tapi sebenarnya ada juga antara kita yang tak tahu cara yang betul pakai kain pelikat. Haa.. Bukan main kilas dan belit saja tau. Belit pun ada cara juga. Jangan jadi macam di bawah ni. Haha..Cara Betul Memakai Sarung Kain Pelikat

Ilusi di atas sekadar lawak jenaka sahaja ya.

Sebenarnya, senang saja nak pakai kain pelikat dengan betul. Jom kita tinjau step by step cara-cara memakai kain pelikat dengan betul seperti gambar di bawah.

Cara Kain Pelikat Yang Mudah

Cara memakai kain sarung untuk solat.Cara Memakai Sarung Untuk Solat

Semoga bermanfaat!


Carian Berkaitan
cara pakai kain pelikat, cara mengikat sarung, cara pakai samping, cara pakai sarung pelika

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...

Tags: #cara mengikat kain pelikat #cara pakai kain sarung

Ke Banda Aceh Dengan Traveloka
Apa khabar korang? Kali ini, aku nak cerita tentang percutian aku dan kawan
Dota 2 Ialah Game Paling Popular Di Dunia
Pengaruh Dota Setiap genre computer games pasti mempunyai peminatnya yang tersendiri. Begitu juga
Petua Mudah Untuk Kempiskan Perut
Setiap orang pasti mengimpikan untuk memiliki perut yang kempis. Namun bila kita kurang
Tips Bercuti dan Melancong Ke Maldives
Kepulauan Maldives merupakan destinasi percutian idaman bagi ramai orang. Alhamdulillah saya sudah sampai

Leave a reply "Tutorial Cara Pakai Kain Pelikat"