Tutorial Cara Pakai Kain Pelikat

Sarung Kain

Cara Memakai Kain Pelikat Yang Betul

Nampak macam senang dan simple je pakai kain pelikat ni. Tapi sebenarnya ada juga antara kita yang tak tahu cara yang betul pakai kain pelikat. Haa.. Bukan main kilas dan belit saja tau. Belit pun ada cara juga. Jangan jadi macam di bawah ni. Haha..Cara Betul Memakai Sarung Kain Pelikat

Ilusi di atas sekadar lawak jenaka sahaja ya.

Sebenarnya, senang saja nak pakai kain pelikat dengan betul. Jom kita tinjau step by step cara-cara memakai kain pelikat dengan betul seperti gambar di bawah.

Cara Kain Pelikat Yang Mudah

Cara memakai kain sarung untuk solat.Cara Memakai Sarung Untuk Solat

Semoga bermanfaat!


Carian Berkaitan

cara kencetak kain pelikat, cara memakai kain pelekat

Azhan

Seseorang yang cuba mempersembahkan sesuatu bermakna buat masyarakat.

More Posts - Website

Loading...

Tags: #cara mengikat kain pelikat #cara pakai kain sarung

Cara Semak No Pendaftaran Produk Dengan KKM
Baru-baru ini tersebar di media sosial satu jenama kosmestik popular dikatakan mengandungi bahan
Biodata Junaidah Kiting, Pengasas De’Wajah
Biodata Junaidah Kiting, Pengasas De’Wajah Nama Penuh: Junaidah Bt. Kiting Asal: Jelebu, Negeri
Solekan Untuk Wanita Malaysia
Di negara tropika ini, wajarlah bagi anda untuk mengenakan solekan yang sesuai supaya
5 Koleksi Pakaian Hari Raya Milik Artis Malaysia
Sebelum kedatangan Ramadhan lagi, ramai selebriti popular tanah air melancarkan koleksi pakaian atau