Panduan Lengkap Penjagaan Wajah Yang Betul

Memiliki kulit wajah yang cantik, gebu, licin dan tanpa sebarang cela adalah menjadi idaman semua orang terutamanya golongan wanita. Ini kerana wanita dan kecantikan adalah sesuatu yang tidak dapat dipisahkan. Siapa tak mahu memiliki kulit wajah yang menawan dan awet muda bak selebriti Korea, Song Ji-hyo? Pelbagai produk kecantikan telah …

Read More »

Lagu dan Lirik Anok Tupai – Halim Yazid

Lirik Anok Tupai oleh: Halim Yazid Ada sekor anak tupa, atah jula mokte kudung ekor perut lapar, jale cari make Kejadian tuhan dipanggil nama tupa asalnyo dale hute, sejenis mamalia kalu pasal jakit kot dahe, diolah yang paling panda jatuh jare-jare kerano dio tok soba Pandai-pandai tupai melopat jatuh tanoh …

Read More »

Koleksi Gambar Handsome Rani Kulup Semasa Muda

Korang biasa lihat Rani Kulup dengan imej unik pada masa sekarang kan? Apa kata kali ni, kita flashback sebentar. Mesti korang terkejut lihat koleksi gambar-gambar Ayahanda Rani Kulup semasa muda remaja dulu. Siap ada gambar kad pengenalan lagi. Gambar dipetik dari Twitter Abdul Rani Kulup. Jom layan. Kipidapp!

Read More »

Lagu Dikir Adik Wani dan Man Khan – Weh Weh Wok

Lirik Lagu Dikir: Weh Weh Wok Penyanyi: Adik Wani dan Man Khan   weh weh wok …. wok sula gali damar tubik lah adik kakok tengok ore buat perangai buke main mangok buah ore tokse dengar toksoh dok menidok de tahu kokre ramai cuk cuk kendur.. cuk kendur kelapo bali …

Read More »

Koleksi Mewarnakan Gambar Muslim dan Muslimah

Posting kali ini adalah berkenaan Mewarnakan Gambar Muslim dan Muslimah ataupun dalam Bahasa Inggeris dipanggil Coloring Pages For Muslim Kids yang banyak dicari oleh ibu bapa, cikgu taska/tadika dan sekolah rendah untuk aktiviti anak-anak kecil. Koleksi gambar hitam putih ini sesuai dicetak di atas kertas kosong bersaiz A4 untuk diwarnakan …

Read More »

Review Filem Redha: Dari Pandangan Bukan OKU

Catatan ini dipetik dari FB Benz Ali berkaitan ulasan dan review berkenaan Filem Redha yang mengisahkan kisah benar tentang kehidupan ibu bapa membesarkan anaknya yang menghidap autisme. Filem Redha ini dibintangi oleh pelakon-pelakon hebat iaitu Nam Ron, Harith Haziq, June Lojong, Izzy Reef, Ruminah Sidek, Nadiya Nisaa, Remy Ishak dan …

Read More »

Kematian Mengejutkan Penggusti Wanita, Chyna

Joan Marie Laurer atau lebih dikenali sebagai Chyna adalah seorang penggusti WWE wanita berbadan sasa (dikenali sebagai WWF pada waktu itu). Kariernya bermula pada tahun 1997 hingga 2001 yang mana dia dikenali sebagai diva WWE dan pengawal Triple H pada ketika itu. Kelibatnya seringkali dinanti-nantikan oleh penggemar gusti kerana dialah …

Read More »
error: